SİPARİŞ VERMEK İSTİYORSANIZ

1 0(464) 246 4029 Nolu Sipariş Hattımızdan,
2 Sayfanın Sağ Alt Köşesindeki Canlı Destek Bölümümüzden,
3 ucel@ucelhelva.com.tr Buraya tıklayıp mail göndererek,

Sorun yaşarsanız, lütfen Canlı Destek Hattımızdan yada ucel@ucelhelva.com.tr adresine bir e-posta göndererek bize bildirin.

ÇALIŞMA SAATLERİ

Pzt-Cuma 9:00 - 18:00
Cts - 9:00-17:00
Pazar günleri kapalıyız

SIKÇA SORULAN SORULAR

Sİz Sorun Bİz Cevaplayalım.

Helvada hammadde olarak yağ bulunmaz. Helva tahin ve şekerden üretilir. Helva oda sıcaklığında muhafaza edilmelidir.

Helva içinde koruyucu madde olmayan doğal ve bozulması zor dayanıklı bir üründür. Isı değişimlerinde yağlanma gözlenir, fakat bozulma olmaz. Üstü açık bırakıldığında nemlenip yumuşayabilir ancak üstü bıçak yardımıyla tıraşlandığında eski özelliğine kavuşacaktır.

Sıcak helva ile normal helva arasında hiçbir fark bulunmamaktadır. Sıcak helva yoğrulur yoğrulmaz, soğumadan sıcak sıcak satışa sunulmaktadır. Soğuk helva ise soğumaya alındıktan sonra paketlenmektedir. Yapı ve içerik olarak tamamen aynıdır. Fiziksel olarak sıcak helva soğumadan önce lifli bir yapıya sahiptir. Soğuduğunda lifli yapıyı kaybedip normal helva kıvamına gelir.

Sadece iki kaşık tahin, yarım kilo bifteğe eşdeğer protein içerdiği için çocuklarda kas gelişimini destekler Bağışıklık sistemini güçlendirir. Zengin vitamin ve minareller içerir.

  • Yaşlılığa bağlı hafıza kayıplarını önler,
  • Hücre yenileyici özelliği vardır,
  • Anne sütünü artırır,
  • Damar sertliği ve tıkanmalara iyi gelir.
  • Yukarı